27.09.2016

27.09.2016

«Українсько-Італійський бізнес форум»

27 вересня в італійському місті Римі (Італія) розпочав роботу Українсько-Італійський бізнес форум.

Стефано Пан, Віце-президент Конфіндустрії та Президент Українського союзу промисловців та підприємців Анатолій Кінах відкрили Українсько-Італійський бізнес форум. Під час відкриття Форуму відбулось урочисте підписання «Меморандуму про співпрацю між УСПП та Конфіндустрією».

В рамках форуму,  виступить з доповіддю: "Зерновий ринок України, та перспективи його розвитку" Президент Української Зернової Асоціації Клименко Володимир Георгійович.

Цей бізнес-форум стане головною платформою в обговоренні можливостей розвитку економічної співпраці між Україною та Італією, визначення перспективних галузей та проектів для співробітництва, а також спільних кроків для подолання існуючих перешкод та розкриття двостороннього економічного потенціалу країн. Ключова мета заходу – представити потенціал провідних галузей України з метою залучення італійських інвесторів та відкриття нових виробничих потужностей з італійським капіталом в Україні.

Прес-реліз  Української Зернової Асоціації
2016_09_27_press-reliz_uza_ukrayinsko_italiyskiy_forum.pdf146.73 кб