24.11.2016

Прес-реліз

24.11.2016

Підписано Меморандум про взаєморозуміння між Українською Зерновою Асоціацією і компанією SGS.

24 листопада 2016 року було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Українською Зерновою Асоціацією, що об'єднує українські та міжнародні зернові компанії, а також є однією з провідних організацій в зерновому бізнесі і компанією SGS.

Цей Меморандум про взаєморозуміння забезпечує основу для співпраці між обома сторонами в галузі сільського господарства, включаючи питання виробництва, переробки, інспектування, верифікації, тестування  та сертифікації, торгівлі, обміну інформацією та технологіями.

Українська Зернова Асоціація та SGS зацікавлені у взаємній співпраці та обміну інформацією в таких сферах:

(1) Торгівля. Ведення діалогу зі сприяння більшої прозорості та передбачуваності на сільськогосподарських ринках та в міжнародній торгівлі.

(2) Обмін досвідом та інформацією у питаннях інспектування, верифікації, тестування та сертифікації  сільськогосподарської продукцією.

(3) Впровадження в Україні найкращих світових практик інспектування, верифікації, тестування та сертифікації сільськогосподарської продукції.

Українська зернова асоціація (УЗА) - всеукраїнська громадська організація  основною метою якої є захист інтересів своїх членів як на внутрішньому, так і на міжнародному рівнях та  розвиток внутрішнього ринку зерна.

Компанія SGS

Компанія SGS - світовий лідер в сфері інспекційних послуг, експертизи, випробувань і сертифікації. Сьогодні компанія SGS визнана світовим еталоном якості та професійної етики. Кількість співробітників компанії перевищує 85 тисяч чоловік, які працюють в більш ніж 1800 офісах і лабораторіях по всьому світу.